Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coalville London Dulwich of Wight
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Warren met een snelle inworp. Nash probeert naar een medespeler te passen. Cartwright speelt de bal door. Carr is nu in balbezit. Carr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Cantоna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... Ferdinand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coalville London - Dulwich of Wight 1:0

10e minuut.
Jacobs passt de bal in één keer door. Nash bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dibble. Dibble krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Cartwright verovert de bal door een tackle van achteren. Howard is nu in balbezit. Cartwright begaat een overtreding. Howard raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Howard kan niet meer verder spelen. Okocha komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Thomas kopt de bal weg. Cantоna is nu in balbezit. Cantоna speelt de bal door. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gascoignе is nu in balbezit. Gascoignе passt de bal met de wreef. Carr is nu in balbezit. Carr haalt uit met een fantastische trap. Ferdinand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville London 42%, Dulwich of Wight 58%.
Coalville London - Dulwich of Wight 1:0

51e minuut.
Okocha is nu in balbezit. Okocha probeert naar een medespeler te passen. Hislop is nu in balbezit. Whittaker onderschept slim de pass. Whittaker draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coalville London - Dulwich of Wight 1:1

61e minuut.
Okocha geeft een lange en hoge pass. Tremble met een sublieme pass. Cartwright kopt de bal weg. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Nash passt de bal met de wreef. Warren is nu in balbezit. Warren passt de bal zonder na te denken. Carr is nu in balbezit. Carr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Okocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomas rent richting de bal. Thomas speelt de bal door. Carr rent richting de bal. Carr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coalville London 50%, Dulwich of Wight 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coalville London - Dulwich of Wight 1:1