Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havant Dynamo Coalville London
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Hunter geeft de bal voor. Nash probeert naar een medespeler te passen. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Redknapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Redknapp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carr de bal. Carr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nash rent richting de bal. Wright speelt de bal door. Cantоna met een sublieme pass. Carr rent richting de bal. Carr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Redknapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartwright verovert de bal door een tackle van achteren. Cartwright geeft de bal voor. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ... Tickle bokst de bal weg.

25e minuut.
Nash rent richting de bal. Nash met een sublieme pass. Carr rent richting de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Dynamo - Coalville London 0:1

27e minuut.
Wright rent richting de bal. Carr onderschept slim de pass. Bellingham rent richting de bal. Carr verovert de bal door een tackle van achteren. Carr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Dynamo 63%, Coalville London 37%.
Havant Dynamo - Coalville London 0:1

88e minuut.
Cantоna is nu in balbezit. Cantоna passt de bal met de wreef. Carr is nu in balbezit. Carr draait met de bal, schiet en ... Tickle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Dynamo - Coalville London 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Dynamo 56%, Coalville London 44%.
Havant Dynamo - Coalville London 0:2