Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darlington Service sans-culottes
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Cripps verovert de bal door een tackle van achteren. Cripps passt de bal in één keer door. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson draait met de bal, schiet en ... Zee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morley is nu in balbezit. Dawson onderschept slim de pass. Dawson draait met de bal, schiet en ... Zee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darlington Service - sans-culottes 1:0

17e minuut.
Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell onderschept slim de pass. Campbell passt de bal zonder na te denken. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Darlington Service - sans-culottes 1:1

19e minuut.
Morley geeft de bal voor. Murarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk probeert naar een medespeler te passen. Estévez rent richting de bal. Estévez geeft de bal voor. Paal! Muster is nu in balbezit. Muster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darlington Service - sans-culottes 1:2

24e minuut.
Zee speelt de bal door. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea met een sublieme pass. Muster is nu in balbezit. Muster haalt uit met een fantastische trap. Griffiths probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coppell rent richting de bal. Coppell geeft een lange en hoge pass. Estévez rent richting de bal. Estévez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Darlington Service - sans-culottes 1:3

27e minuut.
Murarczyk passt de bal in één keer door. Campbell rent richting de bal. Campbell speelt de bal door. Muster rent richting de bal. Muster schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Estévez rent richting de bal. Muster rent richting de bal. Estévez rent richting de bal. Muster is nu in balbezit. Muster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darlington Service 52%, sans-culottes 48%.
Darlington Service - sans-culottes 1:3

54e minuut.
Cullip speelt de bal door. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska onderschept slim de pass. Cripps verovert de bal door een tackle van achteren. Cripps schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darlington Service - sans-culottes 2:3

59e minuut.
Inworp. Luciano met een snelle inworp. Campbell speelt de bal door. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk speelt de bal door. Griffiths probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell geeft een hoge lob. Tucker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullip bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullip geeft een hoge lob. Estévez heeft problemen om de bal te vangen. Estévez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea passt de bal in één keer door. Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muster rent richting de bal. Muster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Muster passt de bal in één keer door. Brady geeft een hoge lob. Inworp. Murarczyk met de inworp. Kluska geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Brady rent richting de bal. Brady geeft de bal voor. Cripps probeert naar een medespeler te passen. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson draait met de bal, schiet en ... Zee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Inworp. Cullip met de inworp. Klungelig pakt Cripps de bal. Cripps schiet op doel. Campbell probeert de bal aan de voet te houden. Zee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darlington Service 55%, sans-culottes 45%.
Darlington Service - sans-culottes 2:3