Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mansfield Town FC Dover Talbot
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Blanchflower geeft de bal voor. Bellingһam heeft problemen om de bal te vangen. Smith is nu in balbezit. Smith haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bellingһam de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Burton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collymore rent richting de bal. Collymore geeft een lange en hoge pass. Persie maakt een snoekduik en kopt de bal. Hendrie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Burton geeft de bal voor. Hendrie probeert de bal met de borst te controleren. Persie bereikt de bal nog maar net als eerste. Persie draait met de bal, schiet en ... Sanford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mansfield Town FC - Dover Talbot 1:0

17e minuut.
Ward verovert de bal door een tackle van achteren. Ward geeft een hoge lob. Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Persie is nu in balbezit. Persie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolan onderschept slim de pass. Dolan probeert naar een medespeler te passen. Smith is nu in balbezit. Smith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hendrie is nu in balbezit. Hendrie geeft een hoge lob. Bellingһam heeft problemen om de bal te vangen. Smith rent richting de bal. Smith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Williamson verovert de bal door een tackle van achteren. Williamson geeft een hoge lob. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Collymore haalt uit met een fantastische trap. Hendrie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Maguire is nu in balbezit. Maguire geeft een hoge lob. Inworp. Blanchflower met de inworp. Dolan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Klungelig pakt Hendrie de bal. Lewis is nu in balbezit. Redknapp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lewis raakt geblesseerd tijdens het duel. Burton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mansfield Town FC - Dover Talbot 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mansfield Town FC 45%, Dover Talbot 55%.
Mansfield Town FC - Dover Talbot 2:0

70e minuut.
Watkins is nu in balbezit. Bould is nu in balbezit. Bould speelt de bal door. Lewis is nu in balbezit. Lewis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mansfield Town FC - Dover Talbot 3:0

82e minuut.
Sansom speelt de bal door. Bould is nu in balbezit. Bould speelt de bal door. Klungelig pakt Lewis de bal. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mansfield Town FC - Dover Talbot 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mansfield Town FC 35%, Dover Talbot 65%.
Mansfield Town FC - Dover Talbot 4:0