Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epping Saints Chelmsford Irons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
George verovert de bal door een tackle van achteren. George passt de bal zonder na te denken. Miley rent richting de bal. Middleton verovert de bal door een tackle van achteren. Middleton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gardener geeft een lange en hoge pass. Harewood kopt de bal weg. Daar is Pullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Middleton rent richting de bal. Middleton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Crooks is nu in balbezit. Crooks geeft de bal voor. Daar is Miley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Middleton is nu in balbezit. Middleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Epping Saints - Chelmsford Irons 0:1

27e minuut.
Harewood is nu in balbezit. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wallace krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Pullen kopt de bal weg. Wallace met een sublieme pass. Klungelig pakt Harewood de bal. Dawson rent richting de bal. Dawson draait met de bal, schiet en ... Garner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch geeft een lange en hoge pass. Pullen heeft problemen om de bal te vangen. Middleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Middleton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Garner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Iling-Junior de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epping Saints 66%, Chelmsford Irons 34%.
Epping Saints - Chelmsford Irons 0:1

65e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin verovert de bal door een tackle van achteren. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbin is nu in balbezit. Durbin haalt uit met een fantastische trap. Sharp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson probeert naar een medespeler te passen. Middleton rent richting de bal. Middleton draait met de bal, schiet en ... Garner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Durbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Crooks verovert de bal door een tackle van achteren. Crooks geeft de bal voor. Middleton rent richting de bal. Middleton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Epping Saints - Chelmsford Irons 0:2

78e minuut.
Miley bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson onderschept slim de pass. Robertson passt de bal zonder na te denken. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Middleton rent richting de bal. Middleton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Epping Saints - Chelmsford Irons 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epping Saints 58%, Chelmsford Irons 42%.
Epping Saints - Chelmsford Irons 0:3