Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South East Victoria Spalding Collieries
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hodge speelt de bal door. Guéhi rent richting de bal. Gerrard met een sublieme pass. Wanchope rent richting de bal. Wanchope schiet op doel. Collins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Victoria - Spalding Collieries 1:0

4e minuut.
Stacey met een snelle inworp. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard geeft een lange en hoge pass. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton passt de bal met de wreef. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard draait met de bal, schiet en ... Collins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Victoria - Spalding Collieries 2:0

13e minuut.
Guéhi met een sublieme pass. Anderton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardener. Gardener krijgt een gele kaart. Anderton wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anderton kan niet meer verder spelen. Konsa komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Archer rent richting de bal. Ireland met een sublieme pass. Guéhi is nu in balbezit. Wanchope onderschept slim de pass. Wanchope schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Konsa verovert de bal door een tackle van achteren. Wanchope is nu in balbezit. Gerrard rent richting de bal. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Victoria - Spalding Collieries 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Victoria 30%, Spalding Collieries 70%.
South East Victoria - Spalding Collieries 3:0

51e minuut.
Jansen geeft een lange en hoge pass. Barnеs is nu in balbezit. Barnеs passt de bal met de wreef. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gerrard passt de bal zonder na te denken. Stacey rent richting de bal. Stacey met een sublieme pass. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Delap is nu in balbezit. William verovert de bal door een tackle van achteren. Mavididi rent richting de bal. William verovert de bal door een tackle van achteren. William draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Victoria - Spalding Collieries 4:0

70e minuut.
Mayo geeft een hoge lob. Hodge kopt de bal weg. Daar is Archer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Delap de bal. Delap passt de bal met de wreef. William bereikt de bal nog maar net als eerste. William geeft de bal voor. Wanchope krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
William bereikt de bal nog maar net als eerste. William geeft een lange en hoge pass. Delap geeft de bal voor. Sutton is nu in balbezit. Sutton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Victoria 34%, Spalding Collieries 66%.
South East Victoria - Spalding Collieries 4:0