Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marados Fc Havant Town FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Daar is Vegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slack bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slack is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gray legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Marados Fc - Havant Town FC 1:0

10e minuut.
Cauthen probeert naar een medespeler te passen. Slater heeft problemen om de bal te vangen. Gray schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gray krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Muir heeft problemen om de bal te vangen. Muir speelt de bal door. Cauthen probeert naar een medespeler te passen. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Marados Fc - Havant Town FC 1:1

24e minuut.
Muir onderschept slim de pass. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray begaat een overtreding. Gray krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marados Fc 59%, Havant Town FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marados Fc - Havant Town FC 1:1

65e minuut.
Garner trapt de bal weg van het doel. Rahman kopt de bal weg. Daar is Muir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slack bereikt de bal nog maar net als eerste. Slack haalt uit met een fantastische trap. Garner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Perkins geeft een lange en hoge pass. Muir rent richting de bal. Curry begaat een overtreding. Curry krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marados Fc 47%, Havant Town FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marados Fc - Havant Town FC 1:1