Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havant Town FC Marados Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gray geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rahman heeft problemen om de bal te vangen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Muir passt de bal zonder na te denken. Slater rent richting de bal. Slater schiet op doel. Cauthen heeft problemen om de bal te vangen. Cauthen draait met de bal, schiet en ... Norris bokst de bal weg.

21e minuut.
Trevitt bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trevitt met een snelle inworp. Cauthen rent richting de bal. Cauthen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cauthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Curry rent richting de bal. Cauthen onderschept slim de pass. Cauthen haalt uit met een fantastische trap. Sturrock probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nolan met een sublieme pass. Muir probeert naar een medespeler te passen. Le Saux rent richting de bal. Cauthen is nu in balbezit. Cauthen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cauthen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauthen passt de bal met de wreef. Slater is nu in balbezit. Slater schiet op doel. Norris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Havant Town FC - Marados Fc 1:0

45e minuut.
Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gray geeft de bal voor. Nolan kan de bal niet met de borst controleren. Esdaille is nu in balbezit. Esdaille haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Town FC 55%, Marados Fc 45%.
Havant Town FC - Marados Fc 1:0

54e minuut.
Perkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahman rent richting de bal. Perkins begaat een overtreding. Perkins krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Esdaille met de inworp. Gray rent richting de bal. Gray speelt de bal door. Slack rent richting de bal. Slack haalt uit met een fantastische trap. Garner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Gray passt de bal in één keer door. Gray rent richting de bal. Gray passt de bal met de wreef. Slack is nu in balbezit. Slack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Garner met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sturrock de bal. Slater is nu in balbezit. Cauthen rent richting de bal. Cauthen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havant Town FC 35%, Marados Fc 65%.
Havant Town FC - Marados Fc 1:0