Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South East Victoria Darlington Service
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fowler geeft de bal voor. William kopt de bal weg. Gerrard heeft problemen om de bal te vangen. Gerrard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cullip met een snelle inworp. Daar is Tucker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerrard probeert naar een medespeler te passen. Wanchope rent richting de bal. Wanchope schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Griffiths trapt de bal weg van het doel. Cripps kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinkerton de bal. Dawson is nu in balbezit. Dawson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nyoni rent richting de bal. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans geeft de bal voor. Daar is Turpin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Victoria - Darlington Service 1:0

28e minuut.
Cripps bereikt de bal nog maar net als eerste. Cripps passt de bal met de wreef. Vogel rent richting de bal. Wanchope onderschept slim de pass. Wanchope draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Victoria - Darlington Service 2:0

33e minuut.
Daar is Tucker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard passt de bal in één keer door. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope schiet op doel. Griffiths kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Evans speelt de bal door. William rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nyoni. Nyoni krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anderton. Anderton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Victoria 51%, Darlington Service 49%.
South East Victoria - Darlington Service 2:0

56e minuut.
Inworp. Stacey met de inworp. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard geeft een hoge lob. Griffiths probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Anderton rent richting de bal. Cripps verovert de bal door een tackle van achteren. Cripps passt de bal in één keer door. Dawson is nu in balbezit. Dawson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
South East Victoria - Darlington Service 2:1

71e minuut.
Evans rent richting de bal. Evans geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cripps geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Vogel is nu in balbezit. Gerrard onderschept slim de pass. Gerrard passt de bal in één keer door. Wanchope rent richting de bal. Wanchope draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Nyoni rent richting de bal. Evans verovert de bal door een tackle van achteren. Evans geeft een lange en hoge pass. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
South East Victoria - Darlington Service 3:1

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Gerrard de bal onder controle te krijgen. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vogel. Vogel krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Jackson met een sublieme pass. Cullip is nu in balbezit. Jansen begaat een overtreding. Jansen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South East Victoria 57%, Darlington Service 43%.
South East Victoria - Darlington Service 3:1