Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chorley Essex Northfleet Council
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Poe passt de bal zonder na te denken. Dolan is nu in balbezit. Dolan geeft een hoge lob. Poe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dipepa heeft problemen om de bal te vangen. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh is nu in balbezit. Gibbs-White onderschept slim de pass. Gibbs-White schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dibling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morley komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Goddard is nu in balbezit. Henry is nu in balbezit. Henry geeft een hoge lob. Morley is nu in balbezit. Morley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Essex - Northfleet Council 0:1

32e minuut.
Singh geeft de bal voor. Iling-Junior probeert de bal aan de voet te houden. Dipepa is nu in balbezit. Dipepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chorley Essex - Northfleet Council 1:1

35e minuut.
Mitchell kopt de bal weg. Daar is Gibbs-White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibbs-White met een sublieme pass. Dipepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dipepa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Essex 49%, Northfleet Council 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chorley Essex - Northfleet Council 1:1

52e minuut.
Mitchell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tickle kopt de bal weg. NeviIIe is nu in balbezit. NeviIIe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tickle geeft de bal voor. Singh is nu in balbezit. Gibbs-White onderschept slim de pass. Dipepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dipepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chorley Essex - Northfleet Council 2:1

58e minuut.
Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White speelt de bal door. Dipepa is nu in balbezit. Dipepa draait met de bal, schiet en ... Bruce probeert de bal aan de voet te houden. Redknapp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Soglo probeert naar een medespeler te passen. Poe is nu in balbezit. Stringer is nu in balbezit. Poe verovert de bal door een tackle van achteren. Poe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Morley de bal. Gibbs-White verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs-White met een sublieme pass. Dipepa heeft problemen om de bal te vangen. Dipepa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chorley Essex 51%, Northfleet Council 49%.
Chorley Essex - Northfleet Council 2:1