Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hereford Shrimpers Corinthian Harriers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Mayo verovert de bal door een tackle van achteren. Mayo geeft een hoge lob. Gnonto kopt de bal weg. Bellingham rent richting de bal. Bellingham haalt uit met een fantastische trap. Garner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs speelt de bal door. Daar is Parker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellingham verovert de bal door een tackle van achteren. Bellingham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mayo onderschept slim de pass. Mayo met een sublieme pass. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Bellingham onderschept slim de pass. Bellingham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Shrimpers - Corinthian Harriers 0:1

26e minuut.
Ampadu verovert de bal door een tackle van achteren. Ampadu passt de bal zonder na te denken. Balе met een sublieme pass. Bellingham rent richting de bal. Bellingham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Parker passt de bal met de wreef. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts speelt de bal door. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs speelt de bal door. Francis rent richting de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap. Morley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mayo rent richting de bal. Mayo passt de bal in één keer door. Ampadu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampadu geeft een hoge lob. Bellingham springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Shrimpers - Corinthian Harriers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Shrimpers 55%, Corinthian Harriers 45%.
Hereford Shrimpers - Corinthian Harriers 0:2

56e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Greaves neemt de hoekschop. Hughеs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughеs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Best verovert de bal door een tackle van achteren. Parker is nu in balbezit. Best verovert de bal door een tackle van achteren. Balе rent richting de bal. Balе geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hereford Shrimpers - Corinthian Harriers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hereford Shrimpers 38%, Corinthian Harriers 62%.
Hereford Shrimpers - Corinthian Harriers 0:3