Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Machiavellian Northwich Motors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Garbutt geeft de bal voor. Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms passt de bal zonder na te denken. Sykes is nu in balbezit. Sykes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Dean rent richting de bal. Dean geeft de bal voor. Klungelig pakt Garbutt de bal. Juninho bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Machiavellian - Northwich Motors 1:0

5e minuut.
Cook rent richting de bal. Cook geeft een lange en hoge pass. Juninho is nu in balbezit. Juninho haalt uit met een fantastische trap. Holland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machiavellian - Northwich Motors 2:0

12e minuut.
Watts is nu in balbezit. Waddle onderschept slim de pass. Waddle passt de bal met de wreef. Sykes is nu in balbezit. Sykes haalt uit met een fantastische trap. Lennon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machiavellian 43%, Northwich Motors 57%.
Machiavellian - Northwich Motors 2:0

55e minuut.
Garbutt geeft een hoge lob. Inworp. Miley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miley met de inworp. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts schiet op doel. Best probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Cook is nu in balbezit. Dean onderschept slim de pass. Dean passt de bal in één keer door. Juninho rent richting de bal. Juninho schiet op doel. Holland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Persie komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Nethercott met de inworp. Roberts is nu in balbezit. Roberts geeft een hoge lob. Juninho is nu in balbezit. Juninho schiet op doel. Holland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miley met een snelle inworp. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel. Holland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machiavellian - Northwich Motors 3:0

85e minuut.
Dean speelt de bal door. Best rent richting de bal. Juninho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juninho krijgt een gele kaart. Best wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Best kan niet meer verder spelen. Rice komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bree geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waddle met een snelle inworp. Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Machiavellian - Northwich Motors 3:1

87e minuut.
Roberts speelt de bal door. Klungelig pakt Simms de bal. Sykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Machiavellian 55%, Northwich Motors 45%.
Machiavellian - Northwich Motors 3:1