Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wingate Wanderers Chorley Essex
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


21e minuut.
McGinn rent richting de bal. Gibbs-White onderschept slim de pass. Gibbs-White passt de bal met de wreef. Dipepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dipepa haalt uit met een fantastische trap. Archer bokst de bal weg.

25e minuut.
Ward-Prowse is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ward-Prowse geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wonder is nu in balbezit. Wonder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Wanderers - Chorley Essex 1:0

27e minuut.
Seaman is nu in balbezit. Archer is nu in balbezit. Metcalfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dipepa verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls passt de bal zonder na te denken. Tickle kan de bal niet met de borst controleren. Gascоigne is nu in balbezit. Gascоigne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Wanderers 50%, Chorley Essex 50%.
Wingate Wanderers - Chorley Essex 1:0

54e minuut.
Nicholls bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholls geeft een lange en hoge pass. Metcalfe probeert de bal aan de voet te houden. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wingate Wanderers - Chorley Essex 1:1

61e minuut.
NeviIIe onderschept slim de pass. NeviIIe geeft een lange en hoge pass. Underhill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dipepa is nu in balbezit. Dipepa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Seaman is nu in balbezit. Gibbs-White verovert de bal door een tackle van achteren. Metcalfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White onderschept slim de pass. Gibbs-White schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Wanderers 59%, Chorley Essex 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wingate Wanderers - Chorley Essex 1:1