Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carlisle City Northwich Motors
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Vegas met een sublieme pass. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Mortimer is nu in balbezit. Mortimer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlisle City - Northwich Motors 1:0

17e minuut.
Pinkerton probeert naar een medespeler te passen. Cook probeert de bal met de borst te controleren. Pinkerton is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carlisle City - Northwich Motors 2:0

30e minuut.
Barry probeert naar een medespeler te passen. Hinshelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinshelwood met een sublieme pass. Vegas rent richting de bal. Vegas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mainoo verovert de bal door een tackle van achteren. Mainoo geeft de bal voor. Hinshelwood kopt de bal weg. Wade controleert de bal met de borst. Vegas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barry controleert de bal met de borst. Baker-Boaitey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barry. Baker-Boaitey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peel met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlisle City 39%, Northwich Motors 61%.
Carlisle City - Northwich Motors 2:0

65e minuut.
Vegas kopt de bal weg. Mortimer heeft problemen om de bal te vangen. Torres rent richting de bal. Mortimer is nu in balbezit. Mortimer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carlisle City - Northwich Motors 3:0

68e minuut.
Cook is nu in balbezit. Cook geeft de bal voor. Hinshelwood rent richting de bal. Simms bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carlisle City 40%, Northwich Motors 60%.
Carlisle City - Northwich Motors 3:0