Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Whitehawk Castle Wingate Wanderers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Archer trapt de bal weg van het doel. WaIker kopt de bal weg. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsa is nu in balbezit. Konsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Castle - Wingate Wanderers 1:0

9e minuut.
McGinn rent richting de bal. McGinn met een sublieme pass. WaIker is nu in balbezit. Wonder verovert de bal door een tackle van achteren. Wonder draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Underhill geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ellwood zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konsa rent richting de bal. Konsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Metcalfe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sturridge met de inworp. Konsa rent richting de bal. Konsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Castle - Wingate Wanderers 2:0

31e minuut.
Ashcroft kan de bal niet met de borst controleren. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ashcroft. Ashcroft krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ward-Prowse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gascоigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne draait met de bal, schiet en ... Wonder rent richting de bal. Wonder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
McGinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Konsa onderschept slim de pass. Konsa passt de bal zonder na te denken. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Castle - Wingate Wanderers 3:0

40e minuut.
Weaver met een sublieme pass. Underhill probeert naar een medespeler te passen. WaIker rent richting de bal. Wonder verovert de bal door een tackle van achteren. Wonder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lineker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. WaIker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Castle 41%, Wingate Wanderers 59%.
Whitehawk Castle - Wingate Wanderers 3:0

47e minuut.
Archer met een harde bal richting middenveld. WaIker speelt de bal door. Underhill probeert de bal aan de voet te houden. Lineker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lineker haalt uit met een fantastische trap. Archer bokst de bal weg.

58e minuut.
Mainоo is nu in balbezit. Mainоo geeft een lange en hoge pass. Daar is Metcalfe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lineker is nu in balbezit. Lineker schiet op doel. Archer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Whitehawk Castle - Wingate Wanderers 4:0

67e minuut.
Inworp. Sturridge met een snelle inworp. Seaman is nu in balbezit. Konsa verovert de bal door een tackle van achteren. Konsa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Whitehawk Castle 53%, Wingate Wanderers 47%.
Whitehawk Castle - Wingate Wanderers 4:0