Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leatherhead London Hereford Shrimpers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hughеs onderschept slim de pass. Monkou heeft problemen om de bal te vangen. Hughеs is nu in balbezit. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou draait met de bal, schiet en ... Snow bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
McAvennie probeert naar een medespeler te passen. Bellingһam probeert naar een medespeler te passen. Tremble rent richting de bal. Tucker is nu in balbezit. Tucker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Acheampong onderschept slim de pass. Dibling is nu in balbezit. Dibling met een sublieme pass. Tucker is nu in balbezit. Tucker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hughеs is nu in balbezit. Hughеs passt de bal zonder na te denken. Greaves heeft problemen om de bal te vangen. Greaves geeft een hoge lob. Edwards kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Snow probeert naar een medespeler te passen. Dibling kopt de bal weg. Tucker controleert de bal met de borst. Tucker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Chiwome bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis passt de bal in één keer door. Monkou is nu in balbezit. Monkou schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leatherhead London - Hereford Shrimpers 0:1

36e minuut.
Bellingһam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blanchflower komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead London 55%, Hereford Shrimpers 45%.
Leatherhead London - Hereford Shrimpers 0:1

53e minuut.
Acheampong is nu in balbezit. Parker verovert de bal door een tackle van achteren. Parker geeft de bal voor. Francis rent richting de bal. Francis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Francis onderschept slim de pass. Monkou is nu in balbezit. Chiwome verovert de bal door een tackle van achteren. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Acheampong heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Monkou zijn tegenspeler op de grond. Acheampong raakt geblesseerd tijdens het duel. Gardener met een snel genomen vrije trap. O`Sullivan rent richting de bal. Speedie rent richting de bal. Speedie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gardener bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis rent richting de bal. Gardener onderschept slim de pass. Monkou onderschept slim de pass. Monkou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leatherhead London - Hereford Shrimpers 0:2

78e minuut.
Blanchflower heeft problemen om de bal te vangen. Gnonto geeft een hoge lob. Chiwome kopt de bal weg. Speedie rent richting de bal. Speedie geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis draait met de bal, schiet en ... Snow probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leatherhead London - Hereford Shrimpers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead London 58%, Hereford Shrimpers 42%.
Leatherhead London - Hereford Shrimpers 0:3