Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwich Motors Leatherhead London
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Best geeft een lange en hoge pass. Inworp. Speedie met een snelle inworp. Dibling bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibling geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Simms is nu in balbezit. Haynes rent richting de bal. Sykes is nu in balbezit. Sykes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Haynes geeft een hoge lob. Dibling kopt de bal weg. Garbutt kan de bal niet met de borst controleren. Tucker verovert de bal door een tackle van achteren. Tucker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cook rent richting de bal. Pinkerton verovert de bal door een tackle van achteren. Pinkerton passt de bal zonder na te denken. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mainoo verovert de bal door een tackle van achteren. Mainoo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Haynes de bal. Sykes is nu in balbezit. Sykes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mainoo heeft problemen om de bal te vangen. Chiwome bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainoo maakt een afschuwelijke overtreding. Mainoo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Speedie rent richting de bal. Pinkerton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Speedie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinkerton met een snel genomen vrije trap. Tucker is nu in balbezit. Tucker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Motors 52%, Leatherhead London 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northwich Motors - Leatherhead London 0:0

61e minuut.
Wonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Wonder geeft de bal voor. Garbutt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Holland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Motors - Leatherhead London 0:1

65e minuut.
Gardener raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Greaves komt het veld opgelopen.

79e minuut.
McAvennie probeert de bal aan de voet te houden. Cholmondeley rent richting de bal. Cholmondeley speelt de bal door. Sykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northwich Motors - Leatherhead London 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Motors 43%, Leatherhead London 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northwich Motors - Leatherhead London 1:1