Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corby Vale Orrell Park Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Page kopt de bal weg. Earnshaw probeert de bal aan de voet te houden. Lansbury probeert naar een medespeler te passen. Russell rent richting de bal. Russell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Talbot passt de bal met de wreef. Russell heeft problemen om de bal te vangen. Simons rent richting de bal. Russell onderschept slim de pass. Russell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Vale 51%, Orrell Park Fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corby Vale - Orrell Park Fc 0:0

48e minuut.
Talbot onderschept slim de pass. Talbot geeft de bal voor. Pountney rent richting de bal. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell draait met de bal, schiet en ... Newton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Corby Vale - Orrell Park Fc 0:1

57e minuut.
Cahill passt de bal zonder na te denken. Daar is Bynoe-Gittens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bynoe-Gittens geeft een lange en hoge pass. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Meadows schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Hodge rent richting de bal. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot passt de bal in één keer door. Turnbull is nu in balbezit. Turnbull schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Earnshaw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Platt rent richting de bal. Platt geeft een lange en hoge pass. Cahill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bowyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Newton trapt de bal weg. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge met een sublieme pass. Scott is nu in balbezit. Scott haalt uit met een fantastische trap. Bowyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corby Vale 42%, Orrell Park Fc 58%.
Corby Vale - Orrell Park Fc 0:1