Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex United Hereford Chequers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Jonеs met een sublieme pass. Daar is Earnshaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Earnshaw passt de bal in één keer door. Jenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Strachan is nu in balbezit. Davis is nu in balbezit. Davis geeft de bal voor. McAvennie verovert de bal door een tackle van achteren. Faraday probeert de bal met de borst te controleren. Danns kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lescott met een sublieme pass. Jenas is nu in balbezit. Connolly is nu in balbezit. Jenas onderschept slim de pass. Jenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescott verovert de bal door een tackle van achteren. Lescott met een sublieme pass. Jonеs rent richting de bal. Jonеs schiet op doel. Danns bokst de bal weg.

25e minuut.
Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson passt de bal zonder na te denken. Davis speelt de bal door. Jonеs is nu in balbezit. Jonеs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jonеs is nu in balbezit. Dawson rent richting de bal. Met opzet legt Jonеs zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jonеs naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Earnshaw onderschept slim de pass. Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Dawson speelt de bal door. Jenas rent richting de bal. Jenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex United 48%, Hereford Chequers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex United - Hereford Chequers 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyoni met een snelle inworp. Cauthen is nu in balbezit. Twelvetrees verovert de bal door een tackle van achteren. Twelvetrees schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Davis heeft problemen om de bal te vangen. Lescott onderschept slim de pass. Lescott speelt de bal door. Jenas rent richting de bal. Jenas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Potter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft een hoge lob. Earnshaw rent richting de bal. Earnshaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex United - Hereford Chequers 1:0

58e minuut.
Barry is nu in balbezit. Parlour bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlour passt de bal zonder na te denken. Twelvetrees rent richting de bal. Twelvetrees haalt uit met een fantastische trap. Sturridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jenas is nu in balbezit. Jenas haalt uit met een fantastische trap. Sturridge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essex United - Hereford Chequers 1:1

60e minuut.
Cauthen geeft een hoge lob. Inworp. Parlour met de inworp. Barry rent richting de bal. Barry geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Barry is nu in balbezit. Nyoni onderschept slim de pass. Nyoni passt de bal in één keer door. Earnshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Earnshaw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Davis is nu in balbezit. Davis geeft een hoge lob. Nyoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Twelvetrees verovert de bal door een tackle van achteren. Twelvetrees haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dawson rent richting de bal. Davis verovert de bal door een tackle van achteren. Davis geeft de bal voor. BeardsIey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Danns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex United 53%, Hereford Chequers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex United - Hereford Chequers 1:1