Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwich Town Merthyr Boys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Ince passt de bal zonder na te denken. Perkins heeft problemen om de bal te vangen. Perkins speelt de bal door. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barnes rent richting de bal. Barnes geeft een lange en hoge pass. CoIe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barnes rent richting de bal. Gardner is nu in balbezit. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes met een sublieme pass. Shaw geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wright-Phillips passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Perkins de bal onder controle te krijgen. Perkins passt de bal zonder na te denken. Peel is nu in balbezit. Peel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Town - Merthyr Boys 0:1

35e minuut.
Perkins rent richting de bal. Barmby is nu in balbezit. Faraday tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faraday krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Eze rent richting de bal. Eze geeft een hoge lob. Reed kopt de bal weg. CoIe rent richting de bal. CoIe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Town 50%, Merthyr Boys 50%.
Northwich Town - Merthyr Boys 0:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Williams met de inworp. Perkins rent richting de bal. Perkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Town - Merthyr Boys 0:2

66e minuut.
Pilling onderschept slim de pass. Faraday rent richting de bal. Faraday geeft de bal voor. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilling verovert de bal door een tackle van achteren. Parlour begaat een overtreding. Parlour krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Williams rent richting de bal. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams begaat een overtreding. Shaw raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shaw kan niet meer verder spelen. Moorhouse komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry passt de bal zonder na te denken. Peel rent richting de bal. Peel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wright-Phillips kopt de bal weg. CoIe is nu in balbezit. Parlour verovert de bal door een tackle van achteren. Reed rent richting de bal. Reed draait met de bal, schiet en ... Lansbury kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Owen met een harde bal richting middenveld. Moorhouse kopt de bal weg. Klungelig pakt CoIe de bal. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Town 50%, Merthyr Boys 50%.
Northwich Town - Merthyr Boys 0:2