Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northwich Town Eastleigh Casuals
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate geeft de bal voor. Klungelig pakt Barmby de bal. Baker-Boaitey bereikt de bal nog maar net als eerste. Baker-Boaitey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Shaw rent richting de bal. Tyson onderschept slim de pass. Tyson passt de bal zonder na te denken. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Weaver is nu in balbezit. Weaver geeft een hoge lob. Walker kopt de bal weg. Reed is nu in balbezit. Reed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bogarde geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barnes met de inworp. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed haalt uit met een fantastische trap. Whittaker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

39e minuut.
Gunnar geeft een lange en hoge pass. Shaw met een sublieme pass. CoIe rent richting de bal. CoIe draait met de bal, schiet en ... Bogarde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barnes neemt de hoekschop. Reed kan de bal niet met de borst controleren. Reed haalt uit met een fantastische trap. Whittaker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Town 52%, Eastleigh Casuals 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northwich Town - Eastleigh Casuals 0:0

76e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak draait met de bal, schiet en ... Daar is Woodgate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomson rent richting de bal. Thomson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Weaver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyson geeft een hoge lob. Nowak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Pilling onderschept slim de pass. Pilling geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt CoIe de bal. Reed rent richting de bal. Reed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northwich Town - Eastleigh Casuals 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northwich Town 59%, Eastleigh Casuals 41%.
Northwich Town - Eastleigh Casuals 1:0