Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shark United Orrell Park Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Talbot geeft een hoge lob. Daar is Turnbull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neill probeert naar een medespeler te passen. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shark United - Orrell Park Fc 1:0

23e minuut.
Craig is nu in balbezit. Talbot is nu in balbezit. Talbot passt de bal met de wreef. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Craig geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sweeney met een sublieme pass. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neill passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shark United 47%, Orrell Park Fc 53%.
Shark United - Orrell Park Fc 1:0

52e minuut.
Inworp. Lansbury met de inworp. Turnbull is nu in balbezit. Turnbull schiet op doel. Ramsay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shark United - Orrell Park Fc 1:1

54e minuut.
Inworp. Page met een snelle inworp. Cahill rent richting de bal. Craig verovert de bal door een tackle van achteren. Craig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Russell is nu in balbezit. Trippier verovert de bal door een tackle van achteren. Trippier geeft een hoge lob. Evans rent richting de bal. Evans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Turnbull probeert naar een medespeler te passen. Russell rent richting de bal. O`Neill bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell verovert de bal door een tackle van achteren. Russell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cahill krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Thorpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho begaat een overtreding. Thorpe raakt geblesseerd tijdens het duel. Williamson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Russell controleert de bal met de borst. Lita speelt de bal door. Klungelig pakt Turnbull de bal. Turnbull draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shark United 33%, Orrell Park Fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shark United - Orrell Park Fc 1:1