Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leiston U23 Corby Vale
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Warren rent richting de bal. Stacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lansbury rent richting de bal. Hodge rent richting de bal. Hodge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hodge verovert de bal door een tackle van achteren. Hodge passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lansbury de bal. Lansbury schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leiston U23 - Corby Vale 0:1

30e minuut.
Quansah speelt de bal door. Stacey rent richting de bal. Soglo onderschept slim de pass. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Meadows passt de bal met de wreef. Hodge rent richting de bal. Hodge passt de bal zonder na te denken. Lansbury heeft problemen om de bal te vangen. Lansbury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Hodge passt de bal zonder na te denken. Lansbury is nu in balbezit. Lansbury draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leiston U23 - Corby Vale 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leiston U23 59%, Corby Vale 41%.
Leiston U23 - Corby Vale 0:2

50e minuut.
Stacey kopt de bal weg. Cholmondeley is nu in balbezit. Platt begaat een overtreding. Platt krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Cholmondeley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cholmondeley zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Earnshaw probeert naar een medespeler te passen. Small rent richting de bal. Lansbury onderschept slim de pass. Lansbury draait met de bal, schiet en ... Kamara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leiston U23 - Corby Vale 0:3

54e minuut.
Hodge rent richting de bal. Stacey rent richting de bal. Hodge speelt de bal door. Lansbury rent richting de bal. Lansbury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kamara met een harde bal richting middenveld. Hodge kopt de bal weg. Daar is Small, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lansbury rent richting de bal. Lansbury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ... Daar is Sutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quansah rent richting de bal. Quansah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Newton trapt de bal weg. Platt kopt de bal weg. Klungelig pakt Meadows de bal. Clark is nu in balbezit. Clark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leiston U23 61%, Corby Vale 39%.
Leiston U23 - Corby Vale 0:3