Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leatherhead Town FC Slough Cobblers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg onderschept slim de pass. Rigg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Seven de bal. Seven draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leatherhead Town FC - Slough Cobblers 1:0

25e minuut.
Hobbs met een sublieme pass. Bruce is nu in balbezit. Bruce probeert naar een medespeler te passen. Summerhayes rent richting de bal. Summerhayes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seven is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amass zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rigg is nu in balbezit. Rigg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Burke rent richting de bal. Bruce verovert de bal door een tackle van achteren. Bruce speelt de bal door. Summerhayes rent richting de bal. Summerhayes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Holt rent richting de bal. Seven onderschept slim de pass. Seven speelt de bal door. Rigg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards passt de bal zonder na te denken. Summerhayes is nu in balbezit. Summerhayes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leatherhead Town FC - Slough Cobblers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead Town FC 52%, Slough Cobblers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leatherhead Town FC - Slough Cobblers 1:1

47e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. Summerhayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhayes draait met de bal, schiet en ... Duckworth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bowles controleert de bal met de borst. Seven is nu in balbezit. Patel rent richting de bal. Seven verovert de bal door een tackle van achteren. Seven schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Holt bereikt de bal nog maar net als eerste. Holt geeft een lange en hoge pass. Duff rent richting de bal. Summerhayes is nu in balbezit. Summerhayes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leatherhead Town FC 58%, Slough Cobblers 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leatherhead Town FC - Slough Cobblers 1:1