Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Powerhouse Faversham County F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Horsfield passt de bal in één keer door. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Spencer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Honeywood geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Farah probeert naar een medespeler te passen. Balе is nu in balbezit. Matos rent richting de bal. Balе is nu in balbezit. Balе draait met de bal, schiet en ... Bull bokst de bal weg.

8e minuut.
Nash kopt de bal weg. Balе is nu in balbezit. Mexes rent richting de bal. Balе bereikt de bal nog maar net als eerste. Balе schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Spencer rent richting de bal. Spencer geeft een lange en hoge pass. Matos heeft problemen om de bal te vangen. Balе bereikt de bal nog maar net als eerste. Balе haalt uit met een fantastische trap. Bull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Spencer neemt de hoekschop. Bull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruce rent richting de bal. Curtis rent richting de bal. Bruce onderschept slim de pass. Bruce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Powerhouse - Faversham County F.C. 1:0

32e minuut.
Mexes bereikt de bal nog maar net als eerste. Balе is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parrott. Balе is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balе wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jenkins geeft een hoge lob. Curtis bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtis speelt de bal door. Mexes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northern Powerhouse - Faversham County F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Powerhouse 59%, Faversham County F.C. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northern Powerhouse - Faversham County F.C. 1:1

47e minuut.
Curtis probeert naar een medespeler te passen. Mexes controleert de bal met de borst. Balе rent richting de bal. Balе schiet op doel. Bull werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Balе onderschept slim de pass. Nash is nu in balbezit. Honeywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexes is nu in balbezit. Mexes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Powerhouse - Faversham County F.C. 1:2

81e minuut.
Cheddar met een sublieme pass. Mexes rent richting de bal. Parrott begaat een overtreding. Parrott krijgt een gele kaart. Mexes raakt geblesseerd tijdens het duel. Balе komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Mexes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matos is nu in balbezit. Mexes verovert de bal door een tackle van achteren. Mexes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Powerhouse - Faversham County F.C. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Powerhouse 68%, Faversham County F.C. 32%.
Northern Powerhouse - Faversham County F.C. 1:3