Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bromley Carthusians Stalybridge 1883
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Esse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scholes rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Naylor ... Strafschop! Naylor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Scholes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Scholes neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bromley Carthusians - Stalybridge 1883 1:0

17e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campbell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Campbell met een snel genomen vrije trap. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vale is nu in balbezit. Vale geeft een hoge lob. Marsh is nu in balbezit. Daar is Waddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Amass is nu in balbezit. Scholes is nu in balbezit. Scholes probeert naar een medespeler te passen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromley Carthusians - Stalybridge 1883 2:0

38e minuut.
Murray met een sublieme pass. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scholes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Crow trapt de bal weg van het doel. Hislop rent richting de bal. Klungelig pakt Scholes de bal. Scholes haalt uit met een fantastische trap. Crow maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gilmour kopt de bal weg. Scholes heeft problemen om de bal te vangen. Murray rent richting de bal. Scholes rent richting de bal. Scholes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Esse zal de hoekschop nemen. Amass is nu in balbezit. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromley Carthusians 40%, Stalybridge 1883 60%.
Bromley Carthusians - Stalybridge 1883 2:0

47e minuut.
Scholes geeft een hoge lob. Doyle speelt de bal door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss is nu in balbezit. Goss schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hislop geeft een lange en hoge pass. Crow probeert naar een medespeler te passen. Daar is William, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cannon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esse met de inworp. Scholes is nu in balbezit. Scholes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Murray rent richting de bal. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes passt de bal in één keer door. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Scholes is nu in balbezit. Murray rent richting de bal. Campbell rent richting de bal. Murray verovert de bal door een tackle van achteren. Murray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bromley Carthusians - Stalybridge 1883 3:0

76e minuut.
Doyle passt de bal zonder na te denken. Gilmour heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amass. Gilmour raakt geblesseerd tijdens het duel. Gilmour met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bromley Carthusians 29%, Stalybridge 1883 71%.
Bromley Carthusians - Stalybridge 1883 3:0