Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalybridge 1883 Bromley Carthusians
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Scholes onderschept slim de pass. Scholes speelt de bal door. Chiwome rent richting de bal. Murray onderschept slim de pass. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Burke onderschept slim de pass. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop geeft een hoge lob. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hislop passt de bal zonder na te denken. Amass rent richting de bal. Murray onderschept slim de pass. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge 1883 - Bromley Carthusians 0:1

23e minuut.
Woodgate geeft een hoge lob. Murray kopt de bal weg. Klungelig pakt Scholes de bal. Scholes haalt uit met een fantastische trap. Crow probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gilmour is nu in balbezit. Gilmour probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campbell de bal. Scholes onderschept slim de pass. Scholes haalt uit met een fantastische trap. Crow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge 1883 - Bromley Carthusians 0:2

34e minuut.
Hislop verovert de bal door een tackle van achteren. Hislop passt de bal met de wreef. George geeft de bal voor. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stalybridge 1883 - Bromley Carthusians 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge 1883 63%, Bromley Carthusians 37%.
Stalybridge 1883 - Bromley Carthusians 0:3

47e minuut.
Vale probeert de bal aan de voet te houden. Esse is nu in balbezit. Esse speelt de bal door. Scholes rent richting de bal. Scholes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hislop speelt de bal door. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George met een sublieme pass. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Marsh is nu in balbezit. Marsh passt de bal zonder na te denken. Daar is Norris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle is nu in balbezit. Waddle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Marsh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Waddle de bal. William onderschept slim de pass. Marsh rent richting de bal. Marsh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campbell met de inworp. Amass met een sublieme pass. Waddle rent richting de bal. Waddle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalybridge 1883 40%, Bromley Carthusians 60%.
Stalybridge 1883 - Bromley Carthusians 0:3