Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St Albans University Chelmsford Talbot
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Rason bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes geeft een lange en hoge pass. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Hill onderschept slim de pass. Whittingham speelt de bal door. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly draait met de bal, schiet en ... Sutton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans University - Chelmsford Talbot 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Archer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hill is nu in balbezit. Hill geeft de bal voor. Barnes springt en kopt de bal. Sutton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Esdaille geeft een hoge lob. Collymore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harewood rent richting de bal. Harewood geeft een lange en hoge pass. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rooney onderschept slim de pass. Rooney met een sublieme pass. Donnelly rent richting de bal. Donnelly haalt uit met een fantastische trap. Sutton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans University - Chelmsford Talbot 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans University 53%, Chelmsford Talbot 47%.
St Albans University - Chelmsford Talbot 0:2

55e minuut.
Shilton is nu in balbezit. Shilton haalt uit met een fantastische trap. Rashford rent richting de bal. Ali onderschept slim de pass. Ali schiet op doel. Curtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ali speelt de bal door. Daar is Shilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harewood rent richting de bal. Shilton verovert de bal door een tackle van achteren. Shilton haalt uit met een fantastische trap. Curtis bokst de bal weg.

62e minuut.
Lee geeft een hoge lob. Dicks geeft een hoge lob. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans University - Chelmsford Talbot 0:3

73e minuut.
Crooks met een snelle inworp. Klungelig pakt Lee de bal. Lee geeft een lange en hoge pass. Daar is Dicks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collymore bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Whittingham kopt de bal weg. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hill de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rooney heeft problemen om de bal te vangen. Rooney geeft een hoge lob. Klungelig pakt Watson de bal. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans University 38%, Chelmsford Talbot 62%.
St Albans University - Chelmsford Talbot 0:3