Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelmsford Talbot St Albans University
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Collymore is nu in balbezit. Quansah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collymore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quansah probeert naar een medespeler te passen. Shilton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - St Albans University 0:1

9e minuut.
Shilton is nu in balbezit. Whittingham legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shilton raakt geblesseerd tijdens het duel. Lee kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Curtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - St Albans University 0:2

13e minuut.
Ali is nu in balbezit. Ali geeft een lange en hoge pass. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap. Curtis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - St Albans University 0:3

21e minuut.
Ali is nu in balbezit. Ali geeft een hoge lob. Quansah is nu in balbezit. Shilton onderschept slim de pass. Shilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - St Albans University 0:4

30e minuut.
Hill is nu in balbezit. Hill passt de bal met de wreef. Archer is nu in balbezit. Archer met een sublieme pass. Rason probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Harewood is nu in balbezit. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee probeert naar een medespeler te passen. Shilton rent richting de bal. Shilton draait met de bal, schiet en ... Curtis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford Talbot 62%, St Albans University 38%.
Chelmsford Talbot - St Albans University 0:4

51e minuut.
Esdaille kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ... Sutton bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ali heeft problemen om de bal te vangen. Ali probeert naar een medespeler te passen. Harewood rent richting de bal. Shilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Crooks geeft een hoge lob. Dicks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rason rent richting de bal. Rason geeft de bal voor. Dicks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Crooks de bal. Crooks passt de bal met de wreef. Ali is nu in balbezit. Ali haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill speelt de bal door. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly draait met de bal, schiet en ... Watson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

86e minuut.
Rashford geeft een lange en hoge pass. Inworp. Collymore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford Talbot 55%, St Albans University 45%.
Chelmsford Talbot - St Albans University 0:4