Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dartford University Wingate Railwaymen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Telfer onderschept slim de pass. Telfer passt de bal zonder na te denken. Garnacho is nu in balbezit. Garnacho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yorke bereikt de bal nog maar net als eerste. Fury onderschept slim de pass. Speedie maakt een afschuwelijke overtreding. Speedie krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Otto probeert naar een medespeler te passen. Daniels rent richting de bal. Daniels probeert naar een medespeler te passen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Telfer verovert de bal door een tackle van achteren. Telfer probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Speedie de bal onder controle te krijgen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Beardsley geeft de bal voor. Heskey rent richting de bal. Francis is nu in balbezit. Speedie rent richting de bal. Speedie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford University 36%, Wingate Railwaymen 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dartford University - Wingate Railwaymen 0:0

46e minuut.
Telfer passt de bal met de wreef. Fowler bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bull zijn tegenspeler op de grond. Bull krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Telfer is nu in balbezit. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dunn de bal onder controle te krijgen. Robbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford University - Wingate Railwaymen 0:1

85e minuut.
Grimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes geeft een lange en hoge pass. Heskey geeft een lange en hoge pass. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford University 58%, Wingate Railwaymen 42%.
Dartford University - Wingate Railwaymen 0:1