Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastbourne Langley Chelmsford Talbot
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Whittingham met een sublieme pass. Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruddock. Ruddock krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Curtis met een harde bal richting middenveld. Fury rent richting de bal. Fury speelt de bal door. Waddle rent richting de bal. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastbourne Langley - Chelmsford Talbot 1:0

19e minuut.
Fury passt de bal zonder na te denken. Ruddock is nu in balbezit. Ruddock passt de bal met de wreef. Waddle is nu in balbezit. Waddle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hill met een sublieme pass. Archer is nu in balbezit. Mexes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Archer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Harewood bereikt de bal nog maar net als eerste. Harewood geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rooney de bal onder controle te krijgen. Clapham bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hill is nu in balbezit. Hill probeert naar een medespeler te passen. Mexes is nu in balbezit. Donnelly onderschept slim de pass. Donnelly schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hunter de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Clapham onderschept slim de pass. Clapham geeft de bal voor. Toney kopt de bal weg. Waddle heeft problemen om de bal te vangen. Quansah onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Curtis met een harde bal richting middenveld. Fury kopt de bal weg. Dicks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waddle rent richting de bal. Waddle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dicks kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hill de bal onder controle te krijgen. Fury is nu in balbezit. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes geeft een lange en hoge pass. Joshua bokst de bal weg.

43e minuut.
Ruddock verovert de bal door een tackle van achteren. Waddle is nu in balbezit. Waddle haalt uit met een fantastische trap. Rashford probeert de bal aan de voet te houden. Curtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastbourne Langley - Chelmsford Talbot 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastbourne Langley 34%, Chelmsford Talbot 66%.
Eastbourne Langley - Chelmsford Talbot 2:0

61e minuut.
Clapham geeft de bal voor. Fury speelt de bal door. Klungelig pakt Ruddock de bal. Waddle is nu in balbezit. Waddle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Whittingham onderschept slim de pass. Whittingham probeert naar een medespeler te passen. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Donnelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fury verovert de bal door een tackle van achteren. Fury met een sublieme pass. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastbourne Langley - Chelmsford Talbot 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastbourne Langley 45%, Chelmsford Talbot 55%.
Eastbourne Langley - Chelmsford Talbot 3:0