Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St Albans University Shaw Lane FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ali met de inworp. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee haalt uit met een fantastische trap. Shilton krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ali rent richting de bal. Murtagh begaat een overtreding. Ali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Murtagh met een sublieme pass. Ali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shilton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans University - Shaw Lane FC 1:0

21e minuut.
Rason verovert de bal door een tackle van achteren. Rason passt de bal zonder na te denken. Jones is nu in balbezit. Collymore onderschept slim de pass. Collymore geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Wanchope rent richting de bal. Wanchope passt de bal in één keer door. Vale is nu in balbezit. Vale draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sutton probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Harrison met een snelle inworp. Rason is nu in balbezit. Rason passt de bal met de wreef. Shilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Murtagh geeft een hoge lob. Inworp. Ali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee geeft de bal voor. Crouch bokst de bal weg. Shilton is nu in balbezit. Shilton haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans University 33%, Shaw Lane FC 67%.
St Albans University - Shaw Lane FC 1:0

58e minuut.
Collymore geeft een hoge lob. Clarke met een sublieme pass. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shilton is nu in balbezit. Shilton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Crooks rent richting de bal. Wanchope onderschept slim de pass. Rason rent richting de bal. Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren. Wanchope probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans University 41%, Shaw Lane FC 59%.
St Albans University - Shaw Lane FC 1:0