Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex Devils Bromley Carthusians
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Ramsey speelt de bal door. Lacey rent richting de bal. Lacey passt de bal met de wreef. Anderson rent richting de bal. Anderson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop verovert de bal door een tackle van achteren. Gascоigne probeert naar een medespeler te passen. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Devils - Bromley Carthusians 0:1

41e minuut.
Aldridge verovert de bal door een tackle van achteren. Aldridge met een sublieme pass. Lacey is nu in balbezit. Lacey schiet op doel. Klungelig pakt William de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Devils 42%, Bromley Carthusians 58%.
Essex Devils - Bromley Carthusians 0:1

52e minuut.
William geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramsey is nu in balbezit. Ramsey geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essex Devils - Bromley Carthusians 1:1

52e minuut.
Aldridge probeert naar een medespeler te passen. Cunningham bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray rent richting de bal. Murray haalt uit met een fantastische trap. Brown bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Devils - Bromley Carthusians 1:2

57e minuut.
Daar is Esse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esse geeft een hoge lob. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ... Brown werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Devils - Bromley Carthusians 1:3

63e minuut.
Hislop probeert naar een medespeler te passen. Scholes is nu in balbezit. Murray rent richting de bal. Murray draait met de bal, schiet en ... Cunningham probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doyle is nu in balbezit. Doyle geeft de bal voor. Prefect probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hislop rent richting de bal. Gascоigne is nu in balbezit. Gascоigne speelt de bal door. Lacey rent richting de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ramsey is nu in balbezit. Ramsey passt de bal in één keer door. Lacey rent richting de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Devils - Bromley Carthusians 2:3

77e minuut.
William geeft een lange en hoge pass. George probeert naar een medespeler te passen. Esse heeft problemen om de bal te vangen. Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansom geeft een lange en hoge pass. Woodgate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Scholes speelt de bal door. Hislop rent richting de bal. Hislop geeft een hoge lob. Esse rent richting de bal. Esse geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gilmour is nu in balbezit. Ramsey onderschept slim de pass. Ramsey passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lacey de bal. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essex Devils - Bromley Carthusians 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Devils 45%, Bromley Carthusians 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Devils - Bromley Carthusians 3:3