Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaw Lane FC Chelmsford Talbot
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Daar is Wanchope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harewood is nu in balbezit. Wanchope is nu in balbezit. Vale is nu in balbezit. Vale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Jones geeft de bal voor. Inworp. Archer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly haalt uit met een fantastische trap. Crouch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaw Lane FC - Chelmsford Talbot 0:1

26e minuut.
Williams is nu in balbezit. Quansah onderschept slim de pass. Quansah probeert naar een medespeler te passen. Wanchope rent richting de bal. Wanchope passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shaw Lane FC - Chelmsford Talbot 1:1

33e minuut.
Nayim heeft problemen om de bal te vangen. Hill onderschept slim de pass. Hill passt de bal in één keer door. Donnelly is nu in balbezit. Donnelly draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes met een sublieme pass. Stacey rent richting de bal. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane FC 60%, Chelmsford Talbot 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shaw Lane FC - Chelmsford Talbot 1:1

48e minuut.
Dicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicks geeft de bal voor. Hill rent richting de bal. Hill schiet op doel. Clarke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crouch bokst de bal weg.

54e minuut.
Harewood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope onderschept slim de pass. Wanchope speelt de bal door. Vale is nu in balbezit. Vale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Nayim bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly is nu in balbezit. Hill is nu in balbezit. Donnelly rent richting de bal. Donnelly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shaw Lane FC - Chelmsford Talbot 1:2

77e minuut.
Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson passt de bal zonder na te denken. Daar is Quansah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane FC 51%, Chelmsford Talbot 49%.
Shaw Lane FC - Chelmsford Talbot 1:2