Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastbourne Langley St Albans University
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Mexes kopt de bal weg. Klungelig pakt Waddle de bal. Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock onderschept slim de pass. Ruddock schiet op doel. Sutton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mexes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexes geeft een hoge lob. Daar is Watson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mexes geeft de bal voor. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Crooks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waddle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruddock komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Shilton onderschept slim de pass. Lee is nu in balbezit. Shilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilton haalt uit met een fantastische trap. Joshua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastbourne Langley - St Albans University 0:1

37e minuut.
Stubbs geeft een hoge lob. Toney is nu in balbezit. Harrison maakt een afschuwelijke overtreding. Harrison krijgt een gele kaart. Toney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fury zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle schiet op doel. Sutton bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastbourne Langley 53%, St Albans University 47%.
Eastbourne Langley - St Albans University 0:1

54e minuut.
Ali geeft een lange en hoge pass. Mexes rent richting de bal. Shilton is nu in balbezit. Lee rent richting de bal. Lee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Toney rent richting de bal. Toney speelt de bal door. Waddle is nu in balbezit. Waddle draait met de bal, schiet en ... Sutton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eastbourne Langley - St Albans University 1:1

67e minuut.
Fury raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palmer komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Crooks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruddock rent richting de bal. Ruddock probeert naar een medespeler te passen. Waddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Crooks kopt de bal weg. Palmer is nu in balbezit. Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Lee haalt uit met een fantastische trap. Joshua werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stubbs met een snelle inworp. Palmer rent richting de bal. Palmer speelt de bal door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastbourne Langley 48%, St Albans University 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastbourne Langley - St Albans University 1:1