Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex Devils Hartlepool Rangers
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Constable met de inworp. Sansom controleert de bal met de borst. Sansom geeft een lange en hoge pass. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Lacey probeert de bal aan de voet te houden. Gerrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard passt de bal zonder na te denken. Daar is Terry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Devils - Hartlepool Rangers 0:1

25e minuut.
Gerrard rent richting de bal. Ramsey onderschept slim de pass. Ramsey met een sublieme pass. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tilson speelt de bal door. Aldridge rent richting de bal. Wissa rent richting de bal. Terry is nu in balbezit. Terry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Devils - Hartlepool Rangers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Devils 46%, Hartlepool Rangers 54%.
Essex Devils - Hartlepool Rangers 0:2

63e minuut.
Jonеs probeert naar een medespeler te passen. Terry rent richting de bal. Aldridge rent richting de bal. Terry onderschept slim de pass. Terry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gerrard is nu in balbezit. Gerrard passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Aldridge de bal onder controle te krijgen. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ramsey passt de bal zonder na te denken. Lacey is nu in balbezit. Met opzet legt Neville zijn tegenspeler op de grond. Neville krijgt een gele kaart. Lacey raakt geblesseerd tijdens het duel. Constable zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Jonеs trapt de bal weg van het doel. Wissa kopt de bal weg. Terry is nu in balbezit. Terry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aldridge onderschept slim de pass. Aldridge speelt de bal door. Lacey is nu in balbezit. Lacey haalt uit met een fantastische trap. Jonеs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Devils - Hartlepool Rangers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Devils 50%, Hartlepool Rangers 50%.
Essex Devils - Hartlepool Rangers 1:2