Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St Albans University Bromley Carthusians
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Na een snelle pass probeert Collymore de bal onder controle te krijgen. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Doyle geeft een lange en hoge pass. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
William geeft een lange en hoge pass. Collymore rent richting de bal. Gilmour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gilmour krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gilmour passt de bal in één keer door. Esse rent richting de bal. Esse met een sublieme pass. Murray is nu in balbezit. Murray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doyle met de inworp. Gilmour bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmour passt de bal in één keer door. Ali is nu in balbezit. Ali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans University 59%, Bromley Carthusians 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
St Albans University - Bromley Carthusians 0:0

48e minuut.
Hislop met een sublieme pass. Ali is nu in balbezit. Ali geeft een lange en hoge pass. Gilmour verovert de bal door een tackle van achteren. Collymore kopt de bal weg. Paal! Woodgate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Crooks geeft een hoge lob. Collymore controleert de bal met de borst. Collymore passt de bal zonder na te denken. Lee is nu in balbezit. Lee passt de bal in één keer door. Woodgate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans University - Bromley Carthusians 1:0

67e minuut.
Esdaille verovert de bal door een tackle van achteren. Esdaille geeft een hoge lob. Shilton rent richting de bal. Shilton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans University - Bromley Carthusians 2:0

69e minuut.
George geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shilton de bal. Gilmour rent richting de bal. Lee rent richting de bal. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gilmour is nu in balbezit. Rason verovert de bal door een tackle van achteren. Rason geeft een hoge lob. Shilton is nu in balbezit. Shilton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans University - Bromley Carthusians 3:0

78e minuut.
William geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ali rent richting de bal. Ali speelt de bal door. Gilmour is nu in balbezit. Shilton rent richting de bal. Shilton haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
St Albans University - Bromley Carthusians 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St Albans University 31%, Bromley Carthusians 69%.
St Albans University - Bromley Carthusians 4:0