Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dartford University Bromley Carthusians
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Inworp. Goss met de inworp. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes haalt uit met een fantastische trap. Robbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dartford University - Bromley Carthusians 0:1

29e minuut.
Hislop speelt de bal door. Grimes is nu in balbezit. Met opzet legt Scholes zijn tegenspeler op de grond. Scholes krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hislop geeft een hoge lob. Inworp. Yorke met de inworp. Speedie heeft problemen om de bal te vangen. Speedie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dartford University - Bromley Carthusians 1:1

39e minuut.
Klungelig pakt George de bal. Hislop rent richting de bal. Hislop speelt de bal door. Murray rent richting de bal. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doyle passt de bal in één keer door. Bull met een sublieme pass. Daar is Murray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholes rent richting de bal. Scholes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford University 53%, Bromley Carthusians 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dartford University - Bromley Carthusians 1:1

47e minuut.
Grimes verovert de bal door een tackle van achteren. Grimes geeft een lange en hoge pass. William is nu in balbezit. Daniels onderschept slim de pass. Daniels haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gilmour probeert naar een medespeler te passen. Scholes is nu in balbezit. Scholes passt de bal zonder na te denken. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gilmour onderschept slim de pass. Bull onderschept slim de pass. Bull speelt de bal door. Justin bereikt de bal nog maar net als eerste. Justin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Daniels geeft een hoge lob. George rent richting de bal. Francis begaat een overtreding. Francis krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Justin rent richting de bal. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Justin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murray roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Murray kan niet meer verder spelen. Richards komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gilmour is nu in balbezit. Gilmour passt de bal in één keer door. Justin is nu in balbezit. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dartford University 44%, Bromley Carthusians 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dartford University - Bromley Carthusians 1:1