Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaw Lane FC Wingate Railwaymen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Fury onderschept slim de pass. Mortimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nayim onderschept slim de pass. Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaw Lane FC - Wingate Railwaymen 1:0

30e minuut.
Wanchope raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sidibe komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Williams rent richting de bal. Williams geeft een hoge lob. Daar is Fury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Nayim kopt de bal weg. Sidibe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bynoe-Gittens de bal. Vale onderschept slim de pass. Vale draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaw Lane FC - Wingate Railwaymen 2:0

43e minuut.
Bynoe-Gittens trapt de bal weg. Telfer kopt de bal weg. Daar is Raleigh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garnacho is nu in balbezit. Garnacho schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane FC 39%, Wingate Railwaymen 61%.
Shaw Lane FC - Wingate Railwaymen 2:0

70e minuut.
Mortimer passt de bal zonder na te denken. Sidibe rent richting de bal. Sidibe passt de bal in één keer door. Vale is nu in balbezit. Vale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Otto geeft de bal voor. Inworp. Williams met een snelle inworp. Klungelig pakt Sidibe de bal. Sidibe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane FC 25%, Wingate Railwaymen 75%.
Shaw Lane FC - Wingate Railwaymen 2:0