Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelmsford Talbot Essex Devils
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Inworp. Sansom met de inworp. Ramsey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lacey de bal. Lacey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cunningham de bal onder controle te krijgen. Hill is nu in balbezit. Donnelly is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - Essex Devils 1:0

8e minuut.
Harewood bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldridge is nu in balbezit. Aldridge passt de bal zonder na te denken. Lacey is nu in balbezit. Lacey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelmsford Talbot - Essex Devils 1:1

22e minuut.
Constable is nu in balbezit. Whittingham onderschept slim de pass. Whittingham met een sublieme pass. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill passt de bal in één keer door. Donnelly is nu in balbezit. Donnelly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rashford geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sansom met de inworp. Lacey rent richting de bal. Lacey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - Essex Devils 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford Talbot 47%, Essex Devils 53%.
Chelmsford Talbot - Essex Devils 1:2

52e minuut.
Harewood rent richting de bal. Ramsey onderschept slim de pass. Lacey is nu in balbezit. Lacey haalt uit met een fantastische trap. Curtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - Essex Devils 1:3

62e minuut.
Whittingham geeft de bal voor. Inworp. Lacey met de inworp. Ramsey rent richting de bal. Ramsey geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tilson passt de bal in één keer door. Lacey rent richting de bal. Rashford is nu in balbezit. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey draait met de bal, schiet en ... Curtis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Rashford geeft de bal voor. Inworp. Sansom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramsey rent richting de bal. Ramsey schiet op doel. Curtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - Essex Devils 1:4

89e minuut.
Ramsey probeert naar een medespeler te passen. Lacey heeft problemen om de bal te vangen. Rooney rent richting de bal. Ramsey rent richting de bal. Ramsey draait met de bal, schiet en ... Curtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford Talbot 59%, Essex Devils 41%.
Chelmsford Talbot - Essex Devils 1:4