Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wingate Railwaymen Eastbourne Langley
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Clapham bereikt de bal nog maar net als eerste. Clapham speelt de bal door. Ruddock met een sublieme pass. Daar is Waddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waddle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Waddle rent richting de bal. Waddle passt de bal met de wreef. Cullip is nu in balbezit. Ruddock verovert de bal door een tackle van achteren. Ruddock haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruddock rent richting de bal. Ruddock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Telfer kopt de bal weg. Hilaire rent richting de bal. Hilaire passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Garnacho de bal. Garnacho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Railwaymen - Eastbourne Langley 1:0

36e minuut.
Cullip is nu in balbezit. Ruddock verovert de bal door een tackle van achteren. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddock onderschept slim de pass. Ruddock haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Clapham met een sublieme pass. Ruddock bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullip rent richting de bal. Ruddock verovert de bal door een tackle van achteren. Ruddock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wingate Railwaymen - Eastbourne Langley 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Railwaymen 62%, Eastbourne Langley 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wingate Railwaymen - Eastbourne Langley 1:1

53e minuut.
Fury met een sublieme pass. Cullip met een sublieme pass. Hunter is nu in balbezit. Garnacho verovert de bal door een tackle van achteren. Garnacho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fowler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hilaire de bal. Heskey probeert naar een medespeler te passen. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Hunter heeft problemen om de bal te vangen. Garnacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Telfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnacho is nu in balbezit. Garnacho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wingate Railwaymen - Eastbourne Langley 2:1

67e minuut.
Hilaire geeft een lange en hoge pass. Fury rent richting de bal. Met opzet legt Cullip zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cullip moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cullip schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wingate Railwaymen 43%, Eastbourne Langley 57%.
Wingate Railwaymen - Eastbourne Langley 2:1