Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faversham County F.C. Chelmsford Talbot
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Spencer met de inworp. Whittingham is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown geeft de bal voor. Mexes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham County F.C. - Chelmsford Talbot 1:0

11e minuut.
Whittingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown probeert naar een medespeler te passen. Mexes rent richting de bal. Mexes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Harewood onderschept slim de pass. Harewood geeft de bal voor. Hawke rent richting de bal. Hill rent richting de bal. Hill haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Honeywood passt de bal met de wreef. Mexes is nu in balbezit. Harewood is nu in balbezit. Mexes verovert de bal door een tackle van achteren. Mexes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham County F.C. - Chelmsford Talbot 2:0

20e minuut.
Whittingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Honeywood verovert de bal door een tackle van achteren. Honeywood passt de bal zonder na te denken. Mexes rent richting de bal. Mexes haalt uit met een fantastische trap. Curtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dicks is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown met een sublieme pass. Mexes is nu in balbezit. Mexes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Seaman met de inworp. Hill rent richting de bal. Hill passt de bal in één keer door. Donnelly is nu in balbezit. Donnelly haalt uit met een fantastische trap. Wise bokst de bal weg.

43e minuut.
Harewood is nu in balbezit. Harewood met een sublieme pass. Donnelly is nu in balbezit. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham County F.C. - Chelmsford Talbot 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham County F.C. 40%, Chelmsford Talbot 60%.
Faversham County F.C. - Chelmsford Talbot 2:1

55e minuut.
Spencer is nu in balbezit. Spencer geeft de bal voor. Curtis rent richting de bal. Mexes rent richting de bal. Mexes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Honeywood probeert naar een medespeler te passen. Mexes is nu in balbezit. Mexes probeert naar een medespeler te passen. Brown is nu in balbezit. Brown haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bentley geeft de bal voor. Rooney rent richting de bal. Spencer maakt een afschuwelijke overtreding. Spencer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

82e minuut.
Whittingham verovert de bal door een tackle van achteren. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown passt de bal met de wreef. Mexes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faversham County F.C. - Chelmsford Talbot 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faversham County F.C. 50%, Chelmsford Talbot 50%.
Faversham County F.C. - Chelmsford Talbot 3:1