Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex Devils St Albans University
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Constable verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crooks. Crooks krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Sansom is nu in balbezit. Sansom geeft een hoge lob. Ramsey probeert de bal aan de voet te houden. Lacey rent richting de bal. Lacey schiet op doel. Sutton bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ramsey onderschept slim de pass. Ramsey passt de bal met de wreef. Sansom speelt de bal door. Lacey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Devils - St Albans University 1:0

37e minuut.
Rason is nu in balbezit. Rason geeft een lange en hoge pass. Cunningham kopt de bal weg. Ali is nu in balbezit. Ali geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essex Devils - St Albans University 1:1

44e minuut.
Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Constable speelt de bal door. Crooks heeft problemen om de bal te vangen. Ramsey onderschept slim de pass. Ramsey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Devils 50%, St Albans University 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Devils - St Albans University 1:1

52e minuut.
Ali passt de bal zonder na te denken. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee speelt de bal door. Shilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shilton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Devils - St Albans University 1:2

60e minuut.
Aldridge speelt de bal door. Lee rent richting de bal. Lee probeert naar een medespeler te passen. Shilton is nu in balbezit. Shilton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aldridge is nu in balbezit. Shilton begaat een overtreding. Aldridge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldridge met een snel genomen vrije trap. Sansom bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey met een sublieme pass. Ramsey heeft problemen om de bal te vangen. Ramsey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Devils 41%, St Albans University 59%.
Essex Devils - St Albans University 1:2