Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaw Lane FC Faversham County F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
19 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Williams de bal. Bentley rent richting de bal. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams geeft een hoge lob. Stephens springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nayim passt de bal zonder na te denken. Hawke is nu in balbezit. Stephens is nu in balbezit. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Wise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaw Lane FC - Faversham County F.C. 1:0

42e minuut.
Fairclough passt de bal met de wreef. Hawke speelt de bal door. Quansah heeft problemen om de bal te vangen. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson geeft de bal voor. Williams rent richting de bal. Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel. Wise bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane FC 64%, Faversham County F.C. 36%.
Shaw Lane FC - Faversham County F.C. 1:0

46e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams geeft een hoge lob. Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Honeywood rent richting de bal. Sidibe verovert de bal door een tackle van achteren. Sidibe passt de bal met de wreef. Stephens rent richting de bal. Stephens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Jenkins met een snelle inworp. Honeywood bereikt de bal nog maar net als eerste. Honeywood geeft de bal voor. Redknapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Redknapp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jones geeft een hoge lob. Quansah is nu in balbezit. Quansah geeft een hoge lob. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Wise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bentley rent richting de bal. Bentley geeft een lange en hoge pass. Honeywood kopt de bal weg. Sidibe is nu in balbezit. Sidibe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Curtis is nu in balbezit. Curtis passt de bal in één keer door. Daar is Honeywood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidibe rent richting de bal. Sidibe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Seaman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fairclough met een snelle inworp. Sidibe rent richting de bal. Sidibe geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nayim kopt de bal weg. Honeywood heeft problemen om de bal te vangen. Stephens rent richting de bal. Sidibe rent richting de bal. Sidibe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Wise met een harde bal richting middenveld. Brown kopt de bal weg. Redknapp is nu in balbezit. Redknapp geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mexes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexes haalt uit met een fantastische trap. Crouch bokst de bal weg.

90e minuut.
Jenkins onderschept slim de pass. Brown rent richting de bal. Brown passt de bal met de wreef. Mexes rent richting de bal. Mexes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaw Lane FC 48%, Faversham County F.C. 52%.
Shaw Lane FC - Faversham County F.C. 1:0