Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelmsford Talbot Skegness Engineers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Gascoigne rent richting de bal. Rashford rent richting de bal. Power verovert de bal door een tackle van achteren. Power draait met de bal, schiet en ... Gascoigne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Whittingham heeft problemen om de bal te vangen. Whittingham geeft een hoge lob. Tilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly verovert de bal door een tackle van achteren. Donnelly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Whittingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Power rent richting de bal. Power probeert naar een medespeler te passen. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoigne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - Skegness Engineers 0:1

19e minuut.
Trossard geeft de bal voor. Gascoigne controleert de bal met de borst. Quansah rent richting de bal. Gascoigne onderschept slim de pass. Gascoigne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Trossard kopt de bal weg. Whittingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Power onderschept slim de pass. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoigne haalt uit met een fantastische trap. Curtis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Whittingham. Gascoigne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trossard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Rashford de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - Skegness Engineers 0:2

31e minuut.
Costa met een sublieme pass. Harewood is nu in balbezit. Met opzet legt Gascoigne zijn tegenspeler op de grond. Gascoigne krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Beckһam probeert de bal aan de voet te houden. Donnelly is nu in balbezit. Trossard verovert de bal door een tackle van achteren. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelmsford Talbot - Skegness Engineers 1:2

39e minuut.
Power is nu in balbezit. Hill onderschept slim de pass. Hill passt de bal in één keer door. Donnelly is nu in balbezit. Donnelly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford Talbot 42%, Skegness Engineers 58%.
Chelmsford Talbot - Skegness Engineers 1:2

50e minuut.
Rashford geeft de bal voor. Inworp. Costa met de inworp. Power is nu in balbezit. Power geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trossard bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly onderschept slim de pass. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Whittingham de bal onder controle te krijgen. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power geeft de bal voor. Metcalfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalfe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Curtis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Metcalfe onderschept slim de pass. Dicks rent richting de bal. Dicks passt de bal in één keer door. Donnelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnelly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Curtis trapt de bal weg van het doel. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill speelt de bal door. Donnelly rent richting de bal. Donnelly draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Costello met een sublieme pass. Dicks rent richting de bal. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoigne schiet op doel. Dicks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelmsford Talbot 54%, Skegness Engineers 46%.
Chelmsford Talbot - Skegness Engineers 1:2