Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hitchen Hartlepool King`s Lynn Devils
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Withe is nu in balbezit. Withe speelt de bal door. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavendish onderschept slim de pass. Cavendish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ginola passt de bal in één keer door. Harvey rent richting de bal. Ireland begaat een overtreding. Ireland krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Turnbull kopt de bal weg. Daar is Maloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ginola. Ginola krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer passt de bal in één keer door. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carbone rent richting de bal. Ginola rent richting de bal. Maloney onderschept slim de pass. Maloney draait met de bal, schiet en ... Collymоre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitchen Hartlepool - King`s Lynn Devils 1:0

41e minuut.
Nicholson kopt de bal weg. Roebuck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turnbull is nu in balbezit. Carbone verovert de bal door een tackle van achteren. Carbone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitchen Hartlepool 54%, King`s Lynn Devils 46%.
Hitchen Hartlepool - King`s Lynn Devils 1:0

55e minuut.
Milligan geeft een lange en hoge pass. Roebuck kopt de bal weg. Keown probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavendish rent richting de bal. Cavendish haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Costello trapt de bal weg van het doel. Roebuck is nu in balbezit. Bowyer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bowyer krijgt een gele kaart. Roebuck raakt geblesseerd tijdens het duel. Roebuck met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ginola passt de bal met de wreef. Withe rent richting de bal. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavendish rent richting de bal. Cavendish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Costello trapt de bal weg. Roebuck rent richting de bal. Bowyer begaat een overtreding. Bowyer krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Keown is nu in balbezit. Withe bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders onderschept slim de pass. Cavendish onderschept slim de pass. Cavendish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cavendish rent richting de bal. Cavendish passt de bal in één keer door. Withe rent richting de bal. Withe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hitchen Hartlepool - King`s Lynn Devils 1:1

84e minuut.
Cavendish verovert de bal door een tackle van achteren. Cavendish met een sublieme pass. Withe is nu in balbezit. Withe haalt uit met een fantastische trap. Costello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitchen Hartlepool - King`s Lynn Devils 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitchen Hartlepool 65%, King`s Lynn Devils 35%.
Hitchen Hartlepool - King`s Lynn Devils 1:2