Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vauxhall Ramblers The Dogs
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Hutchinson is nu in balbezit. Hutchinson probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Archer de bal onder controle te krijgen. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Talbot rent richting de bal. Waddlе begaat een overtreding. Talbot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Talbot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mount rent richting de bal. Mount schiet op doel. Na een snelle pass probeert Spencer de bal onder controle te krijgen. Parlour werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

21e minuut.
Duff bereikt de bal nog maar net als eerste. Duff geeft de bal voor. Daar is Mortimer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge is nu in balbezit. Hodge schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Archer controleert de bal met de borst. Thomson rent richting de bal. Thomson passt de bal zonder na te denken. Mount heeft problemen om de bal te vangen. Mount draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vauxhall Ramblers - The Dogs 1:0

37e minuut.
Waddlе bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе passt de bal in één keer door. Duff rent richting de bal. Summerhayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhayes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vauxhall Ramblers 41%, The Dogs 59%.
Vauxhall Ramblers - The Dogs 1:0

47e minuut.
Prefect bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhayes onderschept slim de pass. Talbot is nu in balbezit. Summerhayes verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhayes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Archer geeft een hoge lob. Monkou kopt de bal weg. Klungelig pakt Donnelly de bal. Mount is nu in balbezit. Mount draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Waddlе rent richting de bal. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddlе verovert de bal door een tackle van achteren. Waddlе draait met de bal, schiet en ... Shearer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vauxhall Ramblers - The Dogs 1:1

80e minuut.
Waddlе speelt de bal door. Livramento probeert de bal aan de voet te houden. Thomson met een sublieme pass. Daar is Mount, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mount draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vauxhall Ramblers 43%, The Dogs 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vauxhall Ramblers - The Dogs 1:1