Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray AŞK Newcastle jrs
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 20.4
adequate Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Biolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Biolla geeft de bal voor. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo draait met de bal, schiet en ... Yorke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Newcastle jrs 1:0

8e minuut.
Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince passt de bal zonder na te denken. Russo is nu in balbezit. Russo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Newcastle jrs 2:0

17e minuut.
Vale geeft de bal voor. Stiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiles geeft een lange en hoge pass. Dixon heeft problemen om de bal te vangen. Dixon geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Russo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Newcastle jrs 3:0

22e minuut.
Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb probeert naar een medespeler te passen. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel. Jonеs probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bailey is nu in balbezit. Đình Dương rent richting de bal. Bailey verovert de bal door een tackle van achteren. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Prince passt de bal zonder na te denken. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo onderschept slim de pass. Russo schiet op doel. Yorke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Newcastle jrs 4:0

43e minuut.
Perch onderschept slim de pass. Đình Dương probeert naar een medespeler te passen. Biolla is nu in balbezit. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray AŞK - Newcastle jrs 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray AŞK 43%, Newcastle jrs 57%.
Galatasaray AŞK - Newcastle jrs 5:0

49e minuut.
Hobbs is nu in balbezit. Hobbs passt de bal met de wreef. Campbell rent richting de bal. Biolla onderschept slim de pass. Biolla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Perch is nu in balbezit. Perch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biolla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Perch is nu in balbezit. Russo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo passt de bal zonder na te denken. Biolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Biolla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Holmes rent richting de bal. Holmes passt de bal zonder na te denken. Perch heeft problemen om de bal te vangen. Prince is nu in balbezit. Prince schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray AŞK 40%, Newcastle jrs 60%.
Galatasaray AŞK - Newcastle jrs 5:0