Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telford County FC Leatherhead Hartlepool
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen matig
matig Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Justin speelt de bal door. Chapman is nu in balbezit. Ellis onderschept slim de pass. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Leatherhead Hartlepool 0:1

11e minuut.
Ellis rent richting de bal. Blanchflower rent richting de bal. Irwin verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis onderschept slim de pass. Pinnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mitchell is nu in balbezit. Irwin onderschept slim de pass. Irwin probeert naar een medespeler te passen. Ellis is nu in balbezit. Ellis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Justin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchflower is nu in balbezit. Blanchflower haalt uit met een fantastische trap. Defoe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Leatherhead Hartlepool 0:2

31e minuut.
Allen rent richting de bal. Ellis onderschept slim de pass. Ellis speelt de bal door. Blanchflower rent richting de bal. Blanchflower draait met de bal, schiet en ... Defoe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Defoe probeert naar een medespeler te passen. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell probeert naar een medespeler te passen. Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Roebuck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Newell is nu in balbezit. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis passt de bal in één keer door. Roebuck is nu in balbezit. Roebuck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Leatherhead Hartlepool 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford County FC 52%, Leatherhead Hartlepool 48%.
Telford County FC - Leatherhead Hartlepool 1:2

60e minuut.
Klungelig pakt Holland de bal. Roebuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Roebuck haalt uit met een fantastische trap. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Newell passt de bal met de wreef. Stamp speelt de bal door. Roebuck rent richting de bal. Roebuck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Telford County FC - Leatherhead Hartlepool 2:2

62e minuut.
Blanchflower rent richting de bal. Newell onderschept slim de pass. Newell passt de bal in één keer door. Roebuck rent richting de bal. Roebuck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Bailey rent richting de bal. Bailey passt de bal in één keer door. Blanchflower bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis is nu in balbezit. Ellis draait met de bal, schiet en ... Defoe bokst de bal weg. Justin heeft problemen om de bal te vangen. Blanchflower bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchflower haalt uit met een fantastische trap. Defoe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford County FC - Leatherhead Hartlepool 2:3

83e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland rent richting de bal. Irwin verovert de bal door een tackle van achteren. Irwin geeft een hoge lob. Collins geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Allen geeft de bal voor. Gascoigne probeert de bal aan de voet te houden. Newell met een sublieme pass. Roebuck is nu in balbezit. Roebuck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford County FC 45%, Leatherhead Hartlepool 55%.
Telford County FC - Leatherhead Hartlepool 2:3