Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Collyhurst Village FC Telford County FC
541 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen average


4e minuut.
Chapman geeft een hoge lob. Roebuck kopt de bal weg. Gabriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wise verovert de bal door een tackle van achteren. Wise draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Collyhurst Village FC - Telford County FC 0:1

8e minuut.
Stacey probeert naar een medespeler te passen. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Balе rent richting de bal. Alexander-Arnold onderschept slim de pass. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wissa is nu in balbezit. Wissa speelt de bal door. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Collyhurst Village FC - Telford County FC 1:1

25e minuut.
Newell passt de bal in één keer door. Roebuck is nu in balbezit. Roebuck passt de bal zonder na te denken. Newell rent richting de bal. Newell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Stacey passt de bal zonder na te denken. Irwin rent richting de bal. Newell met een sublieme pass. Roebuck rent richting de bal. Roebuck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kilman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wise zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Newell geeft een hoge lob. Collins kopt de bal weg. Whittaker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Collyhurst Village FC 47%, Telford County FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Collyhurst Village FC - Telford County FC 1:1

57e minuut.
Justin met een sublieme pass. Gabriel is nu in balbezit. Wise onderschept slim de pass. Wise haalt uit met een fantastische trap. Whittaker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Collyhurst Village FC - Telford County FC 1:2

63e minuut.
Henderson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Collins met een snelle inworp. Daar is Newell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Henderson rent richting de bal. Henderson speelt de bal door. Balе bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Collyhurst Village FC - Telford County FC 2:2

68e minuut.
Wissa heeft problemen om de bal te vangen. Chapman rent richting de bal. Alexander-Arnold onderschept slim de pass. Wissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stacey verovert de bal door een tackle van achteren. Stacey met een sublieme pass. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Collins passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Henderson de bal. Henderson geeft de bal voor. Brits rent richting de bal. Brits schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
William met de inworp. Stacey heeft problemen om de bal te vangen. Stacey probeert naar een medespeler te passen. William rent richting de bal. William geeft de bal voor. Defoe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Collyhurst Village FC 50%, Telford County FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Collyhurst Village FC - Telford County FC 2:2